Rajčević: Pomoć Srbije za bolje uslove smještaja studenata

  • 24.07.2020. 13:59

Ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević rekao je da će zahvaljujući finansijskoj pomoć Srbije biti saniran Treći paviljon Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci čime će se poboljštati uslovi za smještaj studenata.

Rajčević je izrazio veliku zahvalnost predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije za ovu pomoć.

"Ova pomoć nam puno znači, kao i studentima, jer ćemo sanacijom paviljona doći do novih, poboljšanih uslova za smještaj visokoškolaca. Svakako, ovo je vid zajedničkih napora Vlade Srbije i Srpske", rekao je Rajčević novinarima u Novom Gradu.

On je još jednom zahvalio Srbiji i njenom rukovodstvu na svemu što radi kada je riječ o pomoći Srpskoj u ovim teškim vremenima.

Tokom jučerašnje posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci najavljeno je da će Srbija izdvojiti milion evra za Studentski centar "Nikola Tesla" za rekonstrukciju jednog od paviljona.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.