Joksim Dragomirović

''Bili smo uznemireni, ali sada smo više zbunjeni'' Novo oglašavanje pradjeda Danke Ilić

  • Izvor: Kurir
  • 02.05.2024. 10:06

Joksim Dragomirović, pradjeda Danke Ilić (2) oglasio se rekavši da su u prethodnom periodu bili uznemireni, a da su sada više zbunjeni, te da je "moguće da se tijelo Danke Ilić nikad ne pronađe".

- Nemam ništa novo da vam kažem, porodici, odnosno nama ništa ne javljaju. Ne dolaze ni Ivana i Miloš tako da mi ništa ne znamo. Oni su u gradu sa Miloševim. Ivanin otac, moj sin Časlav je došao iz treće smjene iz rudnika i sada spava. Ne mogu da ga budim - rekao je Joksim ispred porodične kuće u mjestu Brestovac.

Joksim je istakao da više nije onoliko uznemiren koliko je zbunjen, pošto se zna da je djevojčica ubijena jer je jedan od osumnjičenih za njeno ubistvo, Dejan Dragijević, priznao da je sa kolegom iz borskog vodovoda Srđanom Jankovićem kolima udario Danku, ali ne i gdje je njeno tijelo.

Dovela mrtvog čovjeka u banku da bi dobila kredit, optužena za ubistvo

Dovela mrtvog čovjeka u banku da bi dobila kredit, optužena za ubistvo

- Bili smo uznemireni, ali sada smo više zbunjeni. Priznali su navodno da su je udarili i udavili, ali ne i gdje je njeno tijelo. Moguće je da se nikad ne nađe - zaključio je pradjeda djevojčice.

Djeda majke Danke Ilić kojoj se svaki trag izgubio 26. marta zalivao je cvijeće u dvorištu neposredno prije oglašavanja, a nekoliko dana kasnije viđen je kod pojate u Brestovačkom polju na mjestu gdje se Danka igrala pre nego je nestala. Joksim je traktorom sređivao razorano dvorište, ali nije želio ni riječ da izusti.

Ovako izgleda prva linija nakon juriša: Ukrajinci i Rusi mrtvi leže jedni do drugih!

Ovako izgleda prva linija nakon juriša: Ukrajinci i Rusi mrtvi leže jedni do drugih!

Inače, istraga je u toku, a pored dvojice osumnjičenih za zvjersko ubistvo djevojčice, osumnjičeni su otac i brat Dragijevića kojima je na teret stavljeno da su njeno tijelo premiještali s mjesta na mjesto da bi sakrili dokaze.

Svi su se nalazili iza rešetaka gde su i danas, s tim da je Dalibor Dragijević mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana preminuo u policiji u Boru.

(Republika)

Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.