Stanje bilo kritično

Mirsad nije izdržao: Preminuo klavijaturista Šabana Šaulića

  • 19.02.2019. 07:51

Nakon Šabana Šaulića, u bolnici u Njemačkoj ipak je preminuo muzičar koji je vozio automobil u kom je stradao Šaulić.

Riječ je 43-godišnjem Mirsadu Keriću, za koga je juče objavljeno da je podlegao povredama u njemačkoj bolnici, ali su se oglasili njegov sin i menadžer koji su tu vijest demantovali, rekavši da je Šaulićev klavijaturista živ, ali da se nalazi u izuzetno teškom stanju.

Istovremeno, mediji nastavljaju da otkrivaju detalje stravične nesreće koja se dogodila u Njemačkoj, na autoputu ka Dortmundu, a u kojoj je vozač iz njemačkog grada Gitersloha u alkoholisanom stanju, vozeći bez vozačke dozvole velikom brzinom udario "seat ibicu" u kojoj su se nalazile tri osobe, među kojima i Šaulić. 

Naime, kako saznaju "Novosti", Šaulić je navodno poslije udesa na autoputu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet. Međutim, od siline udarca, na putu do bolnice pukla mu je aorta i umro je u bolnici usljed komplikacija.

Tagovi:
  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.