Ministar odbrane Srbije

Vulin oštro odgovorio Željku Komšiću

  • 23.07.2020. 17:37

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da je “Aleksandar Vučić predsjednik Srbije, ali i svih Srba” i dodao da “Republika Srpska nikada nije imala veću pažnju, brigu i pomoć od Srbije nego što je ima od kako Vučić vodi Srbiju”.

Povodom izjave člana Predsjedništva BiH  Željka Komšića da “srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Rusija prave ogromne probleme predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću”, Vulin je poručio da Komšić, prije nego što počne da govori, treba da “nađe način da mu Hrvati u BiH dozvole da govori bar u njihovo ime”.

– Kada nema šta da prigovori Komšić izmisli ono što bi volio da se dogodi. Srpska nesloga je uvijek radovala neprijatelje Srbije, ali između Srbije i Republike Srpske nema ni nesloge ni nesporazuma – rekao je Vulin, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program