TikTok

Baka (96) po prvi put uzela u naručje svoje praunuče: Ovaj dirljiv trenutak raznježio je milione

  • Izvor: Agencije
  • 07.05.2024. 18:58

Lauren Kurtis je na TikToku podijelila dirljiv prvi susret svoje bake i nekoliko dana stare kćerke. Bračni par je malenu djevojčicu donio 96-godišnjoj baki u starački dom, a ona nije mogla ni da zamisli kakvo joj iznenađenje donose.

Starica nije mogla da vjeruje šta se događa i ostala je šokirana prizorom.

U jednom je trenutku rekla: "Oprostite, ovo je pravi šok", dok je cijelo vrijeme posmatrala djevojčicu.

Dirljiv video zapis pogledan je za tri dana 2,8 miliona puta, a mnoge je prizor raznježio jer su se prisjetili da sami nisu imali priliku da upoznaju bake ili dede sa svojom djecom.

"Ovaj video je za sve nas koji nismo imali ovu priliku", "Preslatka je, nadam se da ste joj dali da je malo drži", "Predivan porodični trenutak, hvala vam što ste joj omogućili da je upozna", neki su od komentara.

@thelifeoflauren

Surprsing Nanny with her new great granddaughter 👶💖 Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615

♬ These Memories - Hollow Coves

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.