ATV

Jeziva tragedija

Dimitrije došao iz Njemačke na svadbu sina, pa sa unukom poginuo u nesreći!

  • 26.09.2023. 08:42

Dimitrije Skarlatos (66), koji je u noći između nedjelje i ponedjeljka izazavao tešku saobraćajnu nesreću u Patrasu, u kojoj je stradao i njegov trogodišnji unuk, prije nekoliko dana je došao u Grčku iz Njemačke, kako bi prisustvovao vjenčanju svog sina.

Trogodišnji Dimitris, koji je stradao u jaguaru svoga djeda, se samo dvija dana ranije veselio na svadbi svojih oca i majke.

Sutra je Krstovdan: Ako želite da vam se ispuni želja, večeras obavezno morate da uradite jednu stvar!

Sutra je Krstovdan: Ako želite da vam se ispuni želja, večeras obavezno morate da uradite jednu stvar!

U nesreći je stradala i jedna žena. Iako su mediji prvobitno pisali da je stradala Dimitrijeva supruga, ispostavilo se da je poginula žena (53) iz automobila koji se kretao u kontrasmjeru u koji je udario, dok se ljekari bore za život njegove supruge.

Oglasila se Buntićeva prva supruga nakon optužbi za nasilje u porodici

Oglasila se Buntićeva prva supruga nakon optužbi za nasilje u porodici

Dimitrijevi sin i snaja, koji su roditelji trogodišnjeg dječaka koji je poginuo u nesreći, nijemi su od bola. Oni su bili tik iza jaguara kojim je upravljao Dimitrije u trenutku kada je došlo do tragedije.

"U samo jednom minutu Zorica i Saša ostali su bez sina i kćerke"

Njih dvoje su gledali kako jaguar gubi kontrolu, udara u banderu, a potom prelijeće u drugu traku, pravo u džip kojim je upravljala 53-godišnja žena. Nakon toga jaguar se odbio i udario u treće vozilo.

Na lice mjesta su brzo stigle ekipe vatrogasaca i Hitne pomoći, koji su izvukli povrijeđene iz tri vozila, ali za Dimitrija, njegovog unuka, i Mariju koja je bila u džipu nije bilo spasa. Proglašeni su mrtvim nedugo po dolasku u bolnicu.Pratite nas i putem Vibera