Borila se sa rakom

Jezive vijesti: Pjevačica preminula u 31. godini!

  • 29.02.2024. 10:37

Vlasnica hita "Dance you outta my head", Ket Dženis, umrla je u 31. godini.

Pjevačica čije je pravo ime Ketrin Ipsan, izgubila je bitku sa rakom, saopštila je njena porodica prošle noći.

- Vječno smo zahvalni na ljubavi koju su Ketrin, i naša porodica, primali posljednjih mjeseci. Ket je vidjela da njena muzika ide na mjesta na koja nije nikada očekivala i počiva u miru znajući da će nastaviti da brine o svom sinu kroz svoju muziku. Ovo ne bi bilo moguće bez svih vas - saopštili su.

Naglasili su i da će posthumno objaviti njene pjesme i da će sav prihod ići njenom sinu Lorenu koji ima 7 godina.

Inače, Ket je u januaru saopštila da je rak pobijedio i da joj je ostalo još malo vremena.

- Bilo mi je teško da prolazim kroz ovo i sve ove video snimke i omote, a vaša podrška mi je to olakšala i ne mogu dovoljno da vam se zahvalim. Uvijek sam bila jaka, pa sam se zbog nemogućnosti hodanja nedjeljama osjećala zarobljeno. Ali, ovo mi je pomoglo da se sjetim da ću, kada stignem u raj, plesati sa Bogom i vinuti se iznad oblaka. Jedva čekam. Neću više biti zaglavljena u ovom tijelu, opet ću plesati... Nadam se da ću vas sve vidjeti tamo. Konačno ću biti slobodna. I moj dječak će imati sve ove divne uspomene zahvaljujući svima vama - saopštila je, a prenosi Telegraf.


Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.