"Prilično zauzet"

Princ Hari stiže u London, ali otac ne želi da ga vidi?

  • Izvor: B92
  • 30.04.2024. 08:58

Princ Hari uskoro odlazi u London u kom će biti u isto vrijeme kada i njegov otac, međutim kralj će biti "prilično zauzet" za potencijalni susret sa sinom.

Kralj i vojvoda od Saseksa biće u Londonu u isto vrijeme sljedeće nedjelje, što je nekima probudilo nadu za ponovno okupljanje.

Međutim, potencijalni susret između njih će vjerovatno biti kratak jer je kralj "prilično zauzet", piše Telegraf.

Princ Hari treba da otputuje u London kako bi prisustvovao ceremoniji obilježavanja 10. godišnjice Igara Invictus u katedrali Svetog Pavla 8. maja.

Biće to njegova prva posjeta Britaniji od početka februara, kada je došao da vidi kralja ubrzo nakon što mu je dijagnostikovan rak.

Podsjećamo, tom prilikom su se otac i sin kratko sastali, a susret je trajao nešto više od pola sata iza zatvorenih vrata u Klarens hausu.

Vojvoda će se bez sumnje nadati da će ponovo vidjeti svog oca sljedeće nedjelje, ako im rasporedi dozvole. Vjeruje se da će Čarls naći vremena da vidi sina ako bude u mogućnosti.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:10 Еmisija: Priča se (R)

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program