Predsjednik SAD

Tramp naredio povlačenje Nacionalne garde

  • 07.06.2020. 17:30

Predsjednik SAD Donald Tramp potvrdio je da se Nacionalna garda povlači iz Vašingtona.

– Upravo sam naredio da naša Nacionalna garda počne povlačenje iz Vašingtona, sada je sve pod kontrolom. Oni će otići kući, ali se mogu brzo vratiti ukoliko to bude bilo potrebno. Sinoć je na protestima bilo manje demonstranata nego što se očekivalo – napisao je Tramp na Tviteru.

Predsjednik SAD je takođe nastavio svoju taktiku usred predsjedničke kampanje, pokušavajući da se predstavi kao predsjednik “reda i zakona” dok za svog rivala demokratu Džoa Bajdena govori da će zbog njega policija i vojska da ostanu bez finansija, penosi Blic.

Juče su održani najmasovniji protesti u SAD od početka demonstracija koje su izbile zbog ubistva Džordža Flojda.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program