Amerika

Ubile čovjeka pa mu odsjekle palac kako bi mogle ukrasti novac sa računa

  • Izvor: Agencije
  • 11.07.2024. 07:14

Palac čovjeka koji je ubijen u Vašingtonu odsječen je i iskorišten za krađu novca, saopštila je policija.

Pedesettrogodišnji Fasil Teklemariam pronađen je mrtav u svojoj spavaćoj sobi u aprilu. Imao je nekoliko posjekotina na nogama i posjekotinu na desnoj ruci, a desni mu je palac bio odstranjen.

Policija je uhapsila 19-godišnju Odri Denis Miler i 22-godišnju Tifani Tejlor Grej. Istražioci vjeruju kako je 19-godišnjakinja ubila žrtvu. Svjedok je policiji ispričao kako je ubijeni muškarac bio "šuger dedi" 22-godišnje Tejlor Grej.

Ponovo potraga za čovjekom koji je izgubio novčanik u Banjaluci

Ponovo potraga za čovjekom koji je izgubio novčanik u Banjaluci

Pronađeni su dokazi koji ukazuju kako su na mjestu zločina korištena sredstva za čišćenje. Sigurnosne kamere snimile su uhapšene djevojke te dvojicu muškaraca kako ulaze i izlaze iz zgrade u kojoj je živio Teklemariam.

Istražioci smatraju da su djevojke i muškarci sa snimka iskoristili žrtvin ključ kako bi ušli u stan i uzeli nekoliko predmeta, uključujući elektroniku i satove. Prema policiji, Grej i Miler iskoristile su odsječeni palac žrtve kako bi se prijavili na bankovnu aplikaciju i uzeli novac sa računa. 

Đoković iskren: Bio sam srećan, ali i tužan kada sam vidio šta moja kćerka radi

Đoković iskren: Bio sam srećan, ali i tužan kada sam vidio šta moja kćerka radi

Grej je s ukradenim novcem plaćala Uber, marihuanu i alkohol. Policajci su uhapsili Miler 21. juna, a optužena je za ubistvo prvog stepena. Nalazi se u pritvoru gdje čeka pripremno ročište. Grej je uhapšena 1. jula, te se takođe tereti za ubistvo prvog stepena.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: