Burjatija

Zastrašujuća tragedija: Troje mališana izgorjelo dok se majka opijala s komšijom

 • 23.04.2024. 22:42

Troje djece izgorjelo je u požaru porodične kuće u Burjatiji, dok su pokušavali da se sakriju od vatre u ormaru, javljaju ruski mediji.

U trenutku požara dječaci od dvije i četiri, te jednogodišnja djevojčica, bili su sami kod kuće. Kada je vatra zahvatila kuću majka djece se navodno opijala sa komšijom. Iako su vatrogasci i spasioci brzo reagovali nisu uspjeli da spase mališane iz buktinje.


Uhapšen zamjenik Sergeja Šojgua

Uhapšen zamjenik Sergeja Šojgua

Uzrok požara nije još uvijek potvrđen, ali prema pojedinim izvorima do njega je došlo kada je neko od mališana, ostavljenih bez nadzora, zapalio zavjesu. Nakon toga, u strahu su pobjegli u ormar na spratu kuće, gdje su njihova tijela i pronađena. Sa druge strane, neke komšije tvrde da je požar mogao da podmetne otac koji navodno ima psihičkih problema.

"Tamo su moja djeca!", navodno je vikala pijana žena vatrogascima kada su stigli na intervenciju. Četvrto dijete iz porodice, desetogodišnji dječak, u to vrijeme je bilo u školi. Zbog tragedije je pokrenuta istraga i čekaju se zvanični podaci.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 07:00 Еmisija: ATV jutro

  Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

 • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 10:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:15 Lovački saveti

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 10:40 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

  ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.