Kultna igrica

Angri Birds dostupna je još kratko, ugrabite je dok možete

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 23.02.2023. 12:52

Originalna i klasična verzija Angri birds igre će uskoro biti uklonjena sa Play, dok će na App Store-u biti preimenovana.

Ukoliko želite da preuzmete klasičnu igru sa Google play prodavnice (verziju koja košta samo dolar i nema mikrotransakcije), moraćete da požurite.

Rovio Classic: Angry birds, prerađena verzija originalne hit mobilne igre, biće uklonjena sa Plej stora u četvrtak.

Rovio je saopštio da je razlog uklanjanja igre njen uticaj na širi portfolio igara ove kompanije.

Zanimljivo je da će verzija igre za App store ostati dostupna, ali pod izmijenjenim imenom: Red's First Flight.

Pretpostavka je da Rovio uklanja ovaj rimejk, kako bi ljude usmjerio ka svojim besplatnim igrama u ovom serijalu, a koje zarađuju preko mikrotransakcija, prenosi b92.

Oni koji žele Rovio Klasiks: Engri brds igru, prije stupanja na snagu pomenutih izmena, i dalje je mogu kupiti na Google play i App store prodavnicama.

Tagovi:
 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centralna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.