Južnokorejska kompanija

Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 će u pakovanju imati nešto što aktuelni modeli nemaju

  • Izvor: Agencije
  • 19.07.2022.22:39

Samsung nije nudio punjače sa Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3 telefonima, u pokušajima da zaštiti životnu sredinu i rastereti svoje finansijske resurse.

Ipak, to bi se moglo promijeniti sa novom generacijom fleksibilnih telefona.

Južnokorejska kompanija bi mogla da bude primorana da preispita svoju odluku kada budu objavljeni Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 modeli, a jedna agencija za sertifikaciju otkriva određenu verziju oba telefona koja stiže sa punjačem.

Tokom godina, Brazil je bio pravi problem za kompanije kao što su Samsung i Apple, kada je u pitanju uklanjanje dodataka poput slušalica ili punjača iz pakovanja.

Vlasti vjeruju da kupci već plaćaju previše za premijum telefon, a kada se ne ubaci punjač oni su primorani da plate još više.

Sada, prema zakonu, korisnici više neće morati da kupuju dodatne punjače, a nove procurjele informacije sugerišu da će određene varijante Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 telefona stići uz adapter za punjenje u pakovanju.

Ostaje da se vidi kako će se Samsung ponašati kada su ostala tržišta u pitanju i da li će ona morati da implementiraju zakone kao Brazil kako bi osigurala da kupci i u tim zemljama dobiju dodatnu opremu u pakovanju.

Tagovi: