Popularni pregledač

Google objavio šta Chrome sada može

 • Izvor: Agencije
 • 24.05.2023. 22:10

Izgled popularnog pregledača može da se uređuje po željama korisnika uz pomoć redizajniranog i intuitivnog interfejsa.

Google Chrome ima novu nadogradnju koja omogućava lakše uređivanje i personalizaciju izgleda pregledača, kažu iz kompanije Google.

Chrome je godinama na dnu ekrana imao opciju 'Customize Chrome', a novitet dolazi u obliku novog bočnog panela koji će proceduru izmjene izgleda učiniti jednostavnijom.

Novi bočni panel dolazi s nizom opcija koje možete isprobati tako da otvarate nove tabove, što znači da ćete brzo moći da provjerite da li vam nešto odgovara ili ne.

Chrome nudi stotine slika raspoređenih po raznim kategorijama, koje možete da pretražujete klikom na opciju za mijenjanje teme ili 'Change theme'. U ponudi su kategorije koje idu od 'krajolika' do 'morskih bespuća'.

Ako vam je veoma teško da pronađete favorita, uvijek možete da natjerate program da svakog dana mijenja sliku u jedan od vaših favorita. Još jedan način na koji možete da uredite interfejs je mijenjanjem je pozadine i boje prema svakom profilu.

Na kraju, teme možete dodatno da personalizujete posebnom bojom tako da birate temu i gledate kako se pregledač podešava kako bi se s njom uskladio. Takođe vam je na raspolaganju mijenjanje teme u neku drugu ako vam se trenutna nekim slučajem ne sviđa.

Premda mijenjanje izgleda Chromea nije ništa novo, nadogradnja čitav proces čini znatno intuitivnijim i jednostavnijim. Kako biste je aktivirali, potrebno je samo da preuzmete novu verziju Chromea za desktop, navodi TechCrunch.

Tagovi:
 • 15:00 Tet a tet (R)

  Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti? Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.