Флипсајд

Инстаграм тестира нову функцију

 • Извор: Агенције
 • 29.01.2024. 09:53

Друштвена мрежа Инстаграм тестира нову функцију под називом Флипсајд, која омогућава корисницима да креирају приватни дио свог профила за дијељење персоналног садржаја ексклузивно с одабраним пријатељима.

Флипсајд је функција слична концепту Финста, гдје корисници одржавају одвојени, приватнији дио профила у односу на њихов главни, јавни профил.

Нова функција омогућава корисницима да лако креирају приватни простор, који ће бити доступан само њиховим блиским, односно одабраним пријатељима. На примјер, корисници ће моћи имати другачију фотографију профила, име и биографију за “приватну страну”, а моћи ће контролисати и ко види њихов Флипсајд садржај. Такође, постоји и опција да “почну изнова” те да “уклоне све кориснике”.

Отац Арсеније о егзорцизму у Острогу: Дјевојка од 16 година тројицу мушкараца диже у ваздух

Отац Арсеније о егзорцизму у Острогу: Дјевојка од 16 година тројицу мушкараца диже у ваздух

За приступ нечијем Флипсајду, потребно је додирнути дугме или повући прстом према доле на главном профилу. Ово ствара одвојени простор у којем корисници могу дијелити садржај селективније.

Циљ Флипсајда је да се корисницима понуди могућност посједовања прилагодљивог профила одвојеног од јавног. Kорисници ће имати контролу над тим ко може видјети њихов Флипсајд садржај, а функција је у суштини дизајнирана да понуди приватније искуство за кориснике и њихове блиске пријатеље.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

  ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Ко те шиша

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)

 • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

  Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.