Korisnike čekaju iznenađenja

Twitter se mijenja, veći tvitovi

 • Izvor: Agencije
 • 29.11.2022.12:37

Twitter se polako mijenja, budući da nova uprava traži načine da zadrži korisnike.

Mnogi su platformu napustili, drugi su se pak vratili nakon što im je skinuta zabrana, a korisnike izgleda čekaju brojna iznenađenja, te promjene koje bi možda mogle da budu korisne.

Jedan od zanimljivijih je ona koja se tiče broja karaktera u jednom tvitu, a prema posljednjim vijestima bi sa 280 mogao da skoči na čak hiljadu. 

Vijest je naravno došla s naloga Ilona Maska, a nakon što je jedan korisnik predložio da se poveća broj dozvoljenih znakova, na šta mu je novi vlasnik odgovorio da je ta izmjena već na spisku.

Twitter je u početku bio nešto poput mikro-bloga, budući da je svako mogao da se izrazi sa do 140 karaktera. Godine 2017. je taj broj povećan na 280, pa je ta ograničenost ostala osnovna razlika između Twittera i drugih društvenih mreža.

Otkad je preuzeo Twitter u oktobru, Mask je nekoliko puta nagovijestio da nas čeka povećanje broja znakova, a ostaje da se vidi gdje će biti ta nova granica, prenosi PC Press.

Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.