Многи су ово чекали

Ана Бекута објавила нову пјесму „Не дају да остаримо заједно“

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 18:29

Пјевачица Ана Бекута је данас објавила нову пјесму „Не дају да остаримо заједно“ и тако развеселила хиљаде обожавалаца из цијелог региона. Овом пјесмом славна Бекута најављује свој јубиларни 20. албум, који излази 27. новембра.

Пјесма доноси препознатљив звук који Бекута његује већ деценијама, а који јој је већ донио десетине вансеријских хитова који су неизоставни дио свих прослава и музичких репертоара широм региона, док је њен врхунски вокал поново дошао до пуног изражаја.

„Задовољство ми је да вам представим пјесму 'Не дају да остаримо заједно', као најаву мог новог албума који излази 27. новембра. Сигурна сам да ћете у пјесми на неки начин препознати и моју судбину и да ћемо је ускоро сви заједно певати. Захваљујем сјајним ауторима на прелијепој мелодији, сјајном аранжману и тексту у коме ће се многи пронаћи“, рекла је Ана Бекута.

Спот за пјесму „Не дају да остаримо заједно“ данас се премијерно појавио на Јутујуб каналу Слободна зона (Free Zone) и на популарној радио станици Лола. На основу првих реакција публике, већ је јасно да ће пјесма постати велики хит. Аутор музике је Млађан Динкић, текст је написао Мирко Сенковски Геронимо, док аранжман потписује Саша Милошевић Маре. У споту се као специјални гост појављује и глумац Владан Савић из популарне ТВ серије ''Игра судбине'', као и његов син Филип. 


(Фото: Бранислав Пећаранин Банџи)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.