ATV

Концерт у КСБ-у

Артан Лили и "Нектар Без филтера": Доказани хитови уз врхунско пиво у Бањалуци

  • Извор: ПР
  • 16.11.2023. 12:29

Уз подршку "Нектара Без филтера", познати београдски састав Артан Лили одржаће концерт у суботу, 25. новембра у Клубу студената Бањалука (КСБ).

Артан Лили су познати по свом ноисе-поп потпису, заразним ритмовима, оригиналним текстовима и незаборавним наступима, па је ово савршена прилика да љубитељи врхунске музике доживе нешто посебно.

Уз њихов шармантан спој роцка, попа и алтернативног звука који су изградили кроз три албума, посјетиоци могу очекивати вече испуњено доказаним нумерама попут "Ако станемо ту", "Срце", "Није свеједно" и бројним другим хитовима. 

Овај концерт још је једна у низу сарадњи Бањалучке пиваре и њиховог новог бренда "Нектара Без филтера" и ОК Теам-а, као организатора наступа.

Из Бањалучке пиваре поручују да све посјетиоце очекује незаборавна забава уз  „Нектар Без Филтера“. 

„Настављамо успјешну сарадњу с ОК Теам-ом и уз „Нектар Без филтера“ организујемо још један концерт и то групе Артан Лили. Ова сарадња је одраз наше посвећености пружању врхунског искуства свим љубитељима добре музике и још бољег пива, тако да очекујемо одличан концерт и усијану атмосферу, као што је то био случај и на претходним концертима,“ изјавила је Андреа Лиздек, Маркетинг менаџер Бањалучке пиваре. 

Резервишите овај датум и припремите се за експлозију енергије групе Артан Лили и аутентичног пивског доживљаја који доноси "Нектар Без филтера".Све додатне информације доступне су на званичним друштвеним мрежама и каналима организатора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм