Previše je sličnosti

Fanovi ubijeđeni da je serija "Idol" zasnovana na životu Selene Gomez

  • Извор: Индекс
  • 04.07.2023. 21:58

Nakon što su odgledali nove epizode serije "Idol", fanovi su ubijeđeni da je serija zasnovana na životu pjevačice Selene Gomez.

Naime, oni su primjetili nekoliko sličnosti između života pjevačice i glavne junakinje Džoslin i iako nije zvanično potvrđeno da li je serija zasnovana na Seleni, fanovi povezuju detalje iz serije sa onim iz njenog života.

Inače, D Veknd, tvorac serije, bio je u vezi sa Selenom tokom 2017. godine, zbog čega je sve daleko sumnjivije.

Kritikuju je da fotošopira slike, te da uživo nije ista osoba: E, pa uživo je žena avion FOTO

Serija prati mladu pop zvijezdu Džoslin, koju tumači Lili-Rouz Dep, čija pjevačka karijera polako počinje da gubi na značaju nakon što završi u psihijatrijskoj bolnici. Dok je, jednom prilikom, bila u klubu, Džoselin upoznaje Tedrosa, kojeg igra D Veknd, misteriozni menadžer sa kojim ulazi u romantičnu i profesionalnu vezu.

Takođe, fanovi su primjetili još sličnosti. Naime, Džoslin pokušava da pobjegne od karijere nekadašnje dječije glumice, dok je Selena karijeru započela upravo kao glumica u dječijim i tinejdžerskim serijama i filmovima.

Džoselin je istakla da je frustrirana što njena karijera dječije glumice prijeti da će da zasijeni njenu muziku. U jednoj sceni ona kaže Tedrosu:

"Želim da imam karijeru koja traje, to nije jeb*na šala."

Džoselin čak nosi bolničku narukvicu na naslovnoj strani, pozivajući se na činjenicu da je morala da otkaže turneju zbog razloga mentalnog zdravlja. Gomez je takođe otkazala svoju turneju jer se borila sa depresijom i dijagnozom lupusa. Mnogi su takođe primjetili da su Džoselin pjesme veoma slične Seleninim, kao i niz drugih sličnosti.

Da li je serija zaista zasnovana na Seleninom životu, nisu zvanično potvrdili ni D Veknd ni HBO, pa postoji mogućnost da je sve to samo slučajnost.


Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.