Narodno pozorište RS

"Genetika Glembajevih" poklon zdravstvenim radnicima

  • 01.07.2021. 18:10

Ansambl Narodnog pozorišta Republike Srpske odigraće u subotu na Velikoj sceni pretpremijeru predstave "Genetika Glembajevih" s početkom u 20 časova, a na poklon zdravstvenim radnicima.

Naime, publiku će činiti zdravstveni radnici zaposleni u Univerzitetskom kliničkom centru  Republike Srpske, Domu zdravlja Banjaluka i JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske, a u znak zahvalnosti za njihov nesebičan rad i entuzijazam koji su pokazali u prethodnom periodu.

Zdravstvenim radnicima na pretpremijeri predstave "Genetika Glembajevih" pridružiće se i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

"U teškim trenucima svjedočili smo da su medicinski radnici podnijeli veliki teret borbe sa pandemijom virusa korona i da su svojim zalaganjem, stručnošću i empatijom svima nama dali primjer istinske solidarnosti i požrtvovanja. Upravo zbog toga, naša namjera je da ovom predstavom uljepšamo jedno veče u njihovim životima i pokažemo koliko cijenimo i podržavamo sve što su činili i čine za nas. Velika hvala svim zdravstvenim radnicima", naveli su iz NP RS.

(Nezavisne.com)