ATV

Novi dio

Izašao trejler novog dijela filma "Indijana Džons"

 • Izvor: Tanjug
 • 12.09.2022. 16:26

Američki glumac Harison Ford predstavio je novi trejler novog dijela filma "Indijana Džons" na Diznijevom sajmu u Anahajmu, dok su priznate produkcijske kuće iznijele svoje predstojoće filmske programe.

Predstavljanju trejlera prisustvovalo je hiljade obožavalaca iz cijelog svijeta, koji su mogli da vide "oživljene omiljene likove" i prve dijelove iz obožavanog filma.

Drugog dana, u okviru ovog događaja, predstavljen je pregled programa koji će biti predstavljen publici, u produkciji kuća Dizni, Lukasfilm, Marvel i "20th Centuri Studios".

Osamdesetogodišnji Ford dobio je ovacije oko 6.000 prisutnih dok je predstavljao tizer za novi film "Indijana Džons", u kome će se naći i engleska glumica Fibi Voler-Bridž.

"Veoma sam ponosan što mogu da kažem da je ovaj film fantastičan“, rekao je Ford.

Produkcija Lukasfilm predstavila je tizer trejler za svoju popularnu svemirsku vestern seriju "Mandalorian", u kojoj su glumci Pedro Paskal, Espozito i Kejti Sakof.

Takođe, predstavljen je i trejler za predstojeće serije "Ratovi zvezda", "Andor" i "Rogue One".

U okviru predstavljanja, proslavljajući stogodišnjicu, Dizni je rekao da će uključiti "100 godina čuda" u svoj logo i upoznao prisutne sa "Disnei100: The Ekhsibition", koji donosi priču o kompaniji koju su u oktobru 1923. osnovali Volt Dizni i njegov brat Roj Dizni.

Istaknuti dio izložbe predstavljala je "Miki Maus One", letilica koja je pripadala samom Voltu Dizniju.

Tagovi:
 • 18:20 Еnergo klub

  Gđe na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:49 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.