Страх од освете

Лаушевић није присуствовао кћеркином вјенчању, ево и зашто

  • Извор: Курир
  • 16.11.2023. 08:06

Глумац Жарко Лаушевић (63) умро је јуче послије тешке болести, а ова вијест потресла је цијели регион. То је јавности у име породице саопштила његова супруга Анита Лаушевић.

Није присуствовао кћеркином вјенчању

Кћерка глумца Жарка Лаушевића, Асја, удала се 9. августа 2014. године за музичара Николу на броду "Водена кочија", али њен отац није присуствовао церемонији, највјероватније због страха од крвне освете.

Осуђеник за двоструко убиство почињено 1993. године у Подгорици, прво је посјетио Црну Гору гдје је у страху од крвне освете боравио тајно, а тамо је требало да се врати и због вјенчања кћерке Асје, која се 9. августа удала за свог дугогодишњег дечка, црногорског музичара Николу.

Претрчао 200 километара за Сергеја: Невен Тушевљак стигао у Бањалуку

Претрчао 200 километара за Сергеја: Невен Тушевљак стигао у Бањалуку

Информације о овом догађају чуване се у строгој тајности, будући да је Жарко поново планирао да допутује у Црну Гору како би присуствовао свадби. Међутим, то се није догодило.

Сватови су из тиватске луке Пине испловили 9. августа у 18 часова, велелепним бродом Водена кочија на којем су младенци склопили брак. Ријеч је о највећем излетничком броду у Црној Гори који прима више од 200 путника и највише крстари Бококоторским заливом.

Једна група званица укрцала се у Перасту и славље је настављено на броду. Завршетак незаборавне забаве услиједио је око поноћи када су гости враћени бродом у Тиват. Ипак, атмосферу је покварило Жарково изненадно одсуство, којем се није надала ни његова бивша супруга Маја, с којом осим Асје, има и сина Душана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)