"The Witcher"

Нетфликс неће више приказивати једну од најпопуларнијих серија

 • 25.04.2024. 09:03

Нетфликс је одбацио предстојећи наставак једне од својих најуспјешнијих серија "Вештац" (The Witcher) као дио новог низа програмских резова.

"The Witcher" ће се завршити са својом петом сезоном, пише Дејли Мејл.

Биће приказане четврта и пета сезона у којима ће Лијам Хемсворт замијенити Хенрија Кавила, а након тога ће овај пројекат бити окончан.

Обожаваоци серије су били емотивни након што су прошле године видјели посљедње сцене главног глумца Хенрија Кавила, а одлука да се одбаци и спиноф серија "Ратс" фанове серијала ће додатно разочарати.

Предвођена Хенријем Кавилом у прве три сезоне, серија "Вештац" је пружила обожаваоцима 24 епизоде ​​у посљедњих пет година.

Прича је инспирисана истоименом серијом књига пољског писца Анџеја Сапковског која се први пут појавила на полицама 1990. године, а претворена је у серију видео игрица 2007.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска