Ovako je Lula pričala o glumcu prije nekoliko mjeseci

Nikako ne mogu i vjerovatno nikada neću moći da se pomirim sa tim da nema mog Bate

  • 21.12.2019. 08:45

Udovica čuvenog Velimira Bate Živojinovića, Julijana Lula Živojinović, napustila nas je u petak, što su potvrdili članovi njihove porodice.

Lula je prije svega nekoliko meseci za "Pink" pričala o Bati i porodici.

- Nikako ne mogu i vjerovatno nikada neću moći da se pomirim sa tim da nema mog Bate. Filmovi koje svakodnevno gledam mi podržavaju tu iluziju i često se osvrnem očekujući njegov blag glas i nežan dodir. Srećom, sada su mi ćerka i neki od unuka tu, pa vrijeme lakše prođe u svakodnevnim obavezama i razgovorima. Ali, prazninu koju je Bata ostavio svojim odlaskom ništa ne može da nadomjesti. Vjerovatno, kao i svi oni koji su izgubili svoje najdraže, trudim se da živim dan za danom, bez nekog dalekog gledanja u budućnost - kazala je ona tada.

Njegova supruga ga je najbolje poznavala i znala je šta Bata misli i osjeća. Ona je provela glumčeve posljednje dane uz njega.

- Bata nikad nije priznavao poraz. Do kraja svog života ostao je veseo i ostavio nam je u sjećanje samo lijepe stvari. Uvijek ćemo nositi njegovu nježnost i pažnju, a to nije malo - zaključila je tada Lula.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.