Glumica Ana de Armas

Nova Merilin Monro uznemirena zbog golih scena koje će sasvim sigurno postati viralne: "To je odvratno"

  • Извор: Телеграф
  • 22.09.2022. 16:21

Glumica Ana de Armas smatra da je odvratno to što će njene gole scene iz dugoočekivanog Netfliksovog filma "Plavuša" najvjerovatnije postati viralne na internetu.

"Plavuša", film koji je zasnovan na životu Merilin Monro, uskoro će biti premijerno prikazan, a De Armas tumači glavnu ulogu, a u razgovoru za Variety, glumica je iskreno govorila o tome kakva će biti njena reakcija kada se gole scene pojave na internetu.

- Znam šta će postati viralno - rekla je 34-godišnja glumica, koja se prva osvrnula na scene.

- I to je odaratno. Uznemirujuće je samo razmišljati o tome. Ne mogu to da kontrolišem, ne možete stvarno da kontrolišete šta oni rade i kako izvlače stvari iz konteksta. Loše mi je kada razmišljam o budućnosti tih klipova - nastavila je glumica.

Ona je dodala da je film bio van njene zone komfora, ali je to uradila za reditelja filma Endrjua Dominika i legendarnu Monro.


- U ovom filmu radila sam stvari koje nikada ne bih uradila za bilo koga drugog, nikada. Uradila sam to za nju, i uradila sam to za Endrjua - rekla je ona.

De Armas je čak bila na grobu Monro.

- Nisam mogla da je pustim. Nekoliko puta sam išla da je posjetim na njenom groblju, voljela bih da odem još jednom - kazala je glumica.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.