U 79. godini

Obožavao je Srbiju i srpski narod - Preminuo legendarni Bojsi iz "Mućki"

  • 19.09.2021. 15:38

Porodica Džona Čalisa, slavnog Bojsija iz "Mućki", saopštila je da je preminuo.

- Teška srca vas obaviještavamo da je naš i vaš Džon umro mirno, u snu, nakon duge bitke s rakom - navodi se u saopštenju porodice.

Preminuo u 79. godini života. Nedavno je objavljeno da se bori sa teškom bolešću.

Da podsjetimo, čuveni Džon Čalis, zvijezda serije "Mućke" koji je glumio Bojsija, nekoliko puta je dolazio u posjetu u Beograd i bio je veoma vezan za prestonicu Srbije, gdje je uvijek bio dočekan kao velika zvijezda. Inače, Britanac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije "Mućke" i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

- Osjećao sam se kao pop zvijezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gdje je Marlin", rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji i otkrio da su u stvari likovi Del Boj i Bojsi veoma slični Srbima, koji su veliki trgovci i žele, baš kao i njih dvojica u seriji, što prije i što jednostavnije da postanu milioneri i da je serija baš zbog toga veoma popularna - pričao je slavni glumac o svojim iskustvima.


Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм