Glumac

Odlikovan Vuk Kostić

  • Извор: Агенције
  • 15.02.2022. 18:34

Poznati glumac Vuk Kostić dobio je zlatnu medalju za izuzetne zasluge u javnim i kulturnim djelatnostima, a posebno u oblasti glume, koju mu je danas uručio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kostiću je ovo vrijedno odlikovanje dodijeljeno na svečanosti organizovanoj povodom Dana državnosti Srbije, na kojoj su priznanja dodijeljena i ostalim laureatima i pojedincima, kao i institucijama zaslužnim za unapređenje kulture, prosvjete, privrede i sporta u zemlji.

Kostić je kazao da mu je na današnjoj svečanosti dodjelom Zlatne medalje za kulturni doprinos učinjena velika čast.

"Ovo je izuzetna čast, želeo bih da pozdravim svoju majku i ovaj orden njoj posvetim, zato što mislim da će ona biti najsrećnija", kazao je Kostić.

Rekao je da je u familiji imao predaka koji su na "svojim prsima nosili Obilićeve ili Karađorđeve zvezde", te izrazio zadovoljstvo što je na ovaj način doprinio porodičnoj tradiciji.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм