Постао хит

Овај филм за само недјељу дана изазвао велику реакцију публике

  • Извор: Б92
  • 14.02.2024. 18:02

На Нетфликс је недавно стигао документарни филм "Lover, Stalker, Killer", који је постао прави хит за мање од недјељу дана, а тренутно има оцјену 100 одсто од критичара и 74 одсто од публике.

Филм прати причу механичара Дејва Кроупа који се, након прекида везе са мајком своје дјеце, преселио у град Омаху, у савезној држави Небраски.

Одлучио је да отвори профил на онлајн-страници за упознавање, не слутећи да ће његова романтична авантура завршити трагично.

Кроуп је 2012. године направио профил на страници “Plenty of Fish”, гдје је упознао Шану Лиз Гољар. Иако су одмах кликнули, Кроуп није желио озбиљну везу због недавног растанка са супругом. Истовремено, Кроуп је излазио са другом женом Кари Фарвер, коју је упознао у својој ауто-механичарској радионици.

Све се закомпликовало кад се Шана Гољар појавила код Кроупа док је Кари Фарвер била у његовом стану.

Упркос томе Кари Фарвер је рекла да јој не смета што Кроуп излази с другом женом. Међутим, ситуација је постала проблематична кад је Кроуп добио пријетеће поруке од Кари Фарвер након што ју је оставио.

Напетост је кулминирала пожаром у кући Шане Гољар, у којем су страдали њени љубимци. Иако је Кроуп затражио помоћ полиције, ситуација није ријешена.

Касније се открило да је Шана Гољар била крива за поруке и пожар и да је убила Кари Фарвер. Шана Гољар је осуђена на доживотну робију без могућности помиловања 2017. године.

Филм је наишао на позитивне реакције публике, који су га похвалили на друштвеним мрежама. Један корисник на Редиту истакао је да је филм добар подсјетник на присутност поремећених људи у свијету, док је други изразио згранутост због ситуације и похвалио документарац.

Ипак, било је много оних који су се згрозили када су видјели како протиче радња филма.

“Ужас, најежила сам се. Мислим да није требало ово да видим.”

“Жена убица у посљедње вријеме је све више, то ми се не допада.”

“Заиста има много болесних људи, али ово је превише”, гласио је само један од коментара на друштвеној мрежи “Икс”.




Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.