Направили пометњу на мрежама

Овако је настала већ сада позната сцена са Слободом Мићаловић и Иваном Босиљчићем

 • Извор: Блиц
 • 21.02.2024. 12:38

Глумци Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић направили су пометњу на друштвеним мрежама због трејлера из филма “Јорговани” редитеља Синише Цветића, који ће премијерно бити приказан на овогодишњем Фесту, у оквиру такмичарског програма.

Сцена у којој Боба Мићаловић и Иван Босиљчић пјевају хит Дина Мерлина и Весне Змијанац „Кад замиришу јорговани“ не биљежи само огроман број прегледа већ и ствара озбиљне полемике међу фановима.

Реплика “Тишина, сад мало она”, коју изговара Босиљчић, многе је подсјетила на сцену из филма “Маратонци трче почасни круг” Слободана Шијана.

Млади аутори Синиша Цветић и Давид Јаковљевић овим потезом, како тврде на мрежама, направили су омаж свом колеги и академику Душану Ковачевићу и глумцу Богдану Диклићу, јер идентичне ријечи: “Тишина, а сад мало она” изговара Мирко Топаловић у “Маратонцима”.

Ипак, за ову заврзламу ниси криви млади редитељ и сценариста, већ Иван Босиљчић, који је ову реплику убацио током снимања.

Редитељу се допала ова његова импровизација и остала је у филму.

Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић се послије више од 15 година поново заједно обрели у главним улогама једне љубавне мелодраме.

Филм “Јорговани” приказује причу о двоје познатих глумаца који се сусрећу једне вечери на додијели награда за најбољу домаћу серију године. Поред њих, присутни су и остали чланови филмске екипе, који публику воде кроз замршене односе из којих постаје јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали.Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.