Treći nastavak filma

Pamela Anderson uz Miloša Bikovića u "Južnom vetru 3"

  • Извор: Курир
  • 04.04.2023. 16:06

Holivudska zvijezda Pamela Anderson, kako tvrde srpski mediji, glumiće u nastavku hit filma sa Milošem Bikovićem, "Južni vetar 3".

Naime, publika do nedavno uživala uz seriju "Južni vetar: Na granici", a na ljeto već kreće snimanje nastavka filma.

Treći dio donosi i nove avanture i to van granica Srbije, kao i preispitivanje međusobnih odnosa i situacija čiji će ishod biti neizvesni.

Pojavljivanje Pamele kao zvijezde trećeg dijela popularnog filma zapravo nije bilo neizvjesno, jer ima iste agente kao i holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin, koji su učestvovali u snimanju druge sezone serije i ponijeli sjajne utiske iz Srbije.

Južni vetar: Na granici - Pogledajte trejler za posljednju epizodu

Južni vetar: Na granici - Pogledajte trejler za posljednju epizodu

Za angažman svjetskih zvezda, kako tvrdi "Kurir", potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cijena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

“Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvijezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje”, kazala je za "Kurir" producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Pamela Anderson proslavila se sada već davne 1989. godine, kada je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj, a svjetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže".

Pamela Anderson o seksualnom nasilju: Tjerala me je da igram čudne igrice na tijelu

Pamela Anderson o seksualnom nasilju: Tjerala me je da igram čudne igrice na tijelu

Početkom 2022. godine stavila je tačku na sedmi brak, sa tjelohraniteljem Denijem Hajhersteja, ali njena veza sa bivšim suprugom, bubnjarem Tomijem Lijem, pamti se kao najburnija. Vjenčali su se na plaži 1995., samo četiri dana nakon poznanstva. Iz braka sa njim ima dva sina: Tomasa Lija (26) i Dilana Džegera (25).

"Netfliks" je o njoj objavio dokumentarac, u kojem je otkrila dio šokantne životne priče, pa čak i to da je silovana.

“Moj život nije tužna priča. Ja nisam žrtva. Dovodila sam se u lude situacije i preživjela ih”, rekla je glumica.

Treći dio "Južnog vetra" biće spreman za bioskope 2024. godine i već je dobio podršku od države.