OK fest

Posjetioci stigli i iz dalekog Los Anđelesa

  • 09.07.2018. 19:42

Mirjam iz San Franciska na Tjentištu se konačno ispunila želja da uživo čuje grupu Sars, koju je slučajno otkrila na internetu i na prvu zavoljela.

Svaka joj čast, kažu članovi benda jer nije mala stvar doći iz Los Anđelesa, sa prijateljima iz Amerike, Kanade i Barbadosa, kako bi se tri dana uživalo na OK festu.

"Morala sam da čujem Sars i uživo, presrećna sam. Ovdje je prelijepo, priroda je zadivljujuća, a ljudi veseli i druželjubivi. Dolazim i iduće godine", istakal je Mirjam iz San Franciska. 

"Idemo na Tjentište da slušamo Sars. Koliko to može da zvuči kao verovatno da se desi, totalna neverica", istakao je Žarko Kovačević, Sars.

Na festival u srcu Nacionalnog parka "Sutjeska", na mjesto jedinstvene i neopisive prirode, koje je bilo i poprište slavne bitke, rado se vraćaju i posjetioci i izvođači.

"Mislim da za gro muzičara je ovo postala destinacija na koju svi žele doći, jer ovo mjesto ima neku posebnu energiju", naglasila je Mirela Priselac Remi, Elemental.

"Polako počinje da poprima obrise nečega što bi moglo u budućnosti, ako se nastavi tendencija rasta, da konkuriše i za neke od ozbiljnijih evropskih festivala", naglasio je Aca Seltik.
  
Uz koncerte, filmove, rafting Tarom, izlete u prašumu Perućicu i na Maglić, OK fest je ove godine obogaćen i promocijom knjiga.

"Neka pozitivna energija koja dolazi od muzike, ali i od ovog čuda od prirode. Divno je to što su momci odlučili da ubace i književnost", istakao je Nele Karajlić.

Tradicionalno, najveselija atmosfera i ove godine bila je u kampu na obali Sutjeske. Za kraj, i poruka iz OK kampa.

"Ovo je najbolje mesto u Evropi za festival, bukvalno", istakao je Marko iz Novog Sada.
 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.