U 76. godini života

Preminuo režiser Ivan Rajtman, najpoznatiji je po filmu "Istjerivači duhova"

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 14.02.2022. 11:16

Čuveni režiser Ivan Rajtman preminuo je u 76. godini, javljaju američki mediji.

Reditelj najpoznatiji po filmu "Istjerivači duhova" umro je u subotu u svom domu u Montesitu.

"Naša porodica tuguje zbog neočekivanog gubitka supruga, oca i djeda koji nas je naučio da uvijek tražimo magiju u životu. Utjehu pronalazimo u činjenici da je njegov rad donosio smijeh i sreću u živote nebrojenih ljudi širom svijeta. Žalićemo u privatnosti, ali nadamo se da će zauvijek ostati i u sjećanju svi onih koji su ga poznavali kroz njegove filmove", u zajedničkoj izjavi je navela njegova porodica.

Reditelj porijeklom iz Češke najviše je snimao komedije, a neki od njegovih najpoznatijih filmova su "Blizanci", "Policajac iz vrtića", "Dejv", Junior i "Šest dana, sedam noći".

(Foto: Tanjug/AP)

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.