Gledaoci nestrpljivi

Stigao trejler za seriju "Kako sam upoznala tvoga oca"

  • Izvor: Agencije
  • 17.12.2021.12:59

Objavljen je trejler serije "How I Met Your Father" (Kako sam upoznala vašeg oca), koja je nastavak serije "How I Met Your Mother", a gledaoci se naročito raduju glumici Kim Katral.

Ona igra "odraslu verziju" Sofi, koju inače glumi Hilari Daf. Kako je moguće zaključiti iz naziva, "How I Met Your Father" će se fokusirati na to kako Sofi priča sinu o tome kako je upoznala njegovog oca.

"Sve što je trebalo da uradite jeste da mi kažete da će Katral biti naratorka. Sada jedva čekam da pogledam seriju", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Odabir Kim Katral za ovu ulogu je puni pogodak", takođe je jedan od komentara.

"U 2022. godini bilo je teško 'živjeti u trenutku'. Uvijek je postojalo neko drugo mjesto gdje ste mogli biti i neka druga osoba s kojom ste mogli biti u vezi", govori Katral u trejleru.

Premijera serije će biti 18. januara na platformi Hulu. Scenario su napisali Isak Aptaker i Elizabet Berger. Glumačku ekipu, pored Daf i Katral, čine: Kristofer Lovel, Fransia Raisa, Tom Ejnsli, Tien Tran, Suraj Šarma i Džoš Pek.

Inače, "How I Met Your Mother" je imala devet sezona i prikazivala se od 2005. do 2014. godine. U njoj su glumili Džoš Radnor, Kobi Smalders, Džejson Segel, Alison Hanigan, Nil Patrik Haris i Kristin Milioti. Bob Saget je glumio "odraslu verziju" Teda Mozbyja (Džoš Radnor).


Tagovi: