Премијера

Стигле лоше реакције на филм Џенифер Лопез

  • Извор: Мондо.ба
  • 17.02.2024. 12:23

Џенифер Лопез није добила наклоност критичара након премијере најновијег аутобиографског филма у ком описује љубав према Бену Афлеку.

Критичари нису штедјели Џенифер Лопез, након што је филм “This is me now…Love story” угледао свјетлост дана. Они су га назвали “самофинансираним, болним аутобиграфским пројектом сујете”.

Пјевачица и глумица (54) издвојила је невјероватних 20 милиона долара за финансирање филма, који је премијерно приказан. Филм је дио тродјелног пројекта о Џенифериној потрази за љубављу, и о томе како како ју је коначно пронашла са супругом Беном Афлеком (51).

Џенифер ће такође издати и албум “This Is Me…Now”, као наставак њеног албума “This Is Me…Then”, који је такође био инспирисан и посвећен Бену, са којим је била у вези прије двадесет година. Пар је тада раскинуо вјеридбу недуго након што је албум изашао, али су се поново спојили двије деценије касније и вјенчали 2022.

И док је Џенифер побрала похвале за филм “Hustler” из 2019, који је такође продуцирала, критике јој нису наклоњене што се тиче најновијег остварења у ком глуми и пјева пјесме са новог албума. Џен игра Атију Богс, по сценарију који су написали Бен и Дејв Мајерс. Бен игра Рекса Стоуна.

Филм је оцијењен са двије од пет звјездица од стране Стандарда, Гардијана и Индепендента, а највише су искритиковали “хаотичну радњу приче”,  док су други упутили критике на рачун тога колико је звијезда новца потрошила на нешто што су назвали “пројекат сујете”,


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: