Филм

Стиже наставак "Истјеривача духова"

  • 08.04.2024. 15:55

Све љубитеље франшизе “Истјеривачи духова” обрадовала је вијест да наставак „Истеривачи духова: Ледена пријетња” стиже на репертоар домаћих биоскопа у четвртак, 11. априла.

Пети филм враћа франшизу са миксом модерних специјалних ефеката и младих глумачких нада, носталгијом 80-тих, познатим зликовцима и оригиналном поставом.

Радња филма „Истјеривачи духова: Ледена пријетња” је смјештена три године након догађаја из претходног остварења.

Породица Спенглер се враћа на мјесто гдје је све почело – култни ватрогасни дом у Њујорку. Удружују се са изворним Истјеривачима духова, који су развили тајну истраживачку лабораторију како би хватање духова поставили на виши степен. Приликом открића древног артефакта, ослобађа се зла сила, и нови и стари Истјеривачи духова морају да удруже снаге како би заштитили свој дом и спасили свијет од другог леденог доба.

Истјеривачи духова: Ледена пријетња

Џил Кенан је на претходном филму „Истјеривачи духова: Насљеђе” радио је као сценариста и продуцент, а овог пута потписује режију. На одушевљење млађе публике, у главним улогама су Фин Вулфхард, Мекена Грејс и Пол Руд. Занимљиво је да се оригинална постава из прва два филма такође враћа – Бил Мареј, Ден Акројд и Ерни Хадсон.

Фанови нека се припреме за старе Истраживаче духова, који морају да удруже снаге са својим новим регрутима како би спасили Њујорк од моћног непријатеља који жели да створи аветињску војску.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: