Никога не оставља равнодушним

Татјана Марин - жена која руши све стереотипе, полицијски службеник и писац

  • Извор: АТВ
  • 25.11.2023. 08:31

Књига "Трагом мојих мисли", аутора Татјане Марин, руши све стереотипе. Она је професионалан, објективан и строг полицијски службеник преко дана, навече се претвара у креативног књижњвника, који осликава њену праву личност.

- Ја читав живот пишем. Писање је моја прва љубав. Чак бих то писање изједначила са својим полицијским послом и обоје волим истим интензитетом - каже Татјана Марин, аутор књиге "Трагом мојих мисли".

Књига је саткана од 138 прича у којима sу уткане најдубље мисли, виђење свијета, пријатељи и околности које проживњавају сви људи, а не само аутор. А како и сама Татјана каже, чак и од колега, полицијских службеника, има велику подршку.

- Од колега имам подршку. Већина колега већ зна да ја један дужи период пишем, тако да нису пуно изненађени. Ми свакако, у нашој свакодневници, када разговарамо они кажу "Ој Тања, опет филозофираш". Филозофија је наука коју ја изузетно волим и драго ми је што сам баш у овој књизи могла да дођем до изражаја баш у тој области филозофије - додаје Татјана.

Рецензент књиге Данијела Мрда рекла је да је Маринова, прије свега, изузетан полицијски службеник и да је дала немјерљив допринос локалној заједници у превенцији вршњачког насиља, као и у раду са просвјетним радницима и родитељима ученика.

Маринова је особа која никога не оставља равнодушним, а такви су и њени текстови, рекла је Јадранка Регоје рецензент књиге, те окарактерисала ово дјело као медитативну прозу.

Татјана Марин, већ припрема и своје друго дјело. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм