Glumac

Viktor Savić: Bitan mi je novac kad biram uloge

  • Извор: Блиц
  • 31.10.2021. 19:09

Glumac Viktor Savić kaže da mu su podjednako važni i scenario i honorar kada prihvata projekte, pa ističe da mu je drago što se dosta snima, jer će tako veliki broj njegovih kolega biti angažovan.

Za glumca Viktora Savića ova godina je bila plodonosna. Uprkos koronavirusu, glumac radi na nekoliko projekata. Ovih dana uspješno balansira između pozorišta i snimanja serija i filmova, a kako kaže, pažljivo bira uloge.

"Najbitniji su mi scenario i partneri, ali na kraju i novac. Honorar je poslednja tačka na mom spisku, ali svakako prvo idu ove stavke koje sam pomenuo na početku", kaže Viktor za "Blic".

Prema riječima Savića, pozitivno gleda na hiperprodkciju u Srbiji.

"Postoji gomila mojih kolega kojima je ovaj posao jedini izvor prihoda. Ne bih komentarisao da li kvalitet može da se održi u sve većem broju serija i filmova, ali najbitnije je da kolege od ovoga posla zarađuju. Ukoliko je dobar scenario, kvalitet će sam po sebi doći sa ljudima koji imaju dara. Bitno je da ima posla za sve moje kolege", navodi glumac.

On napominje da je njegovim mlađim kolegama teško da dođu u prvi plan i zauzmu svoje mjesto pred kamerama.

"Teško je uvijek na početku. Sve to zahtijeva posebnu sreću i socijalnu inteligenciju kao i za svaki drugi posao. Bitno je u sve zakoračiti hrabro i pre svega je potrebno da se vjeruje u to", rekao je Savić.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм