За викенд

Војко В и Миле Кекин у Клубу студената Бањалука

  • Извор: ПР
  • 15.02.2024. 10:20

Викенд пред нама доноси сјајне свирке и одличан програм у бањалучком Клубу студената (КСБ).

У петак 16. фебруара, публику ће забављати Војко В, којем ће ово бити и први наступ у КСБ-у. Војко В скраћено од Војко Врућина, сплитски је репер, текстописац и продуцент. Музиком се озбиљније бави још од 2005. године, прво у Дјечацима и Киши метака, да би 2018. издао први соло албум "Војко". Пет година касније дошао је на ред и други албум под називом “Двојко” са којим је завладао регионалном музичком сценом. Иза њега су стотине концерата по цијелој регији, велики број фанова, те милионски прегледи на јутјубу.

У суботу 17. фебруара очекује нас први самостални наступ Миле Кекина у Клубу студената Бањалука. Миле Кекин написао је током каријере музику и текст за стотину пјесама али и даље тражи "праве ријечи да му буду мачета с којом ће сјећи све што га смета" као што каже у хиту Soundtrack за живот, пјесми по којој је назвао овогодишњу турнеју. 

"Жеља ми је ове године публици понудити свој тренутни Soundtrack за живот и за сваки концерт припремити различити репертоар који ће наравно поред мог задњег албума Њежно ђоном укључивати пјесме које сам написао за Хладно пиво. А како је тога превише да стану у једно вече, рекох себи, хајде да ове године не одсвирам два иста концерта. У склопу турнеје Soundtrack за живот излази и ливе албум, гдје може свако видјети како то звучи уживо, без ефеката, фотошопа, умјетних арома и појачивача окуса. Веселим се путовањима, бензинским пумпама, зезању у комбију, концертима и наравно - вама драги људи моји", каже Миле за крај. 

Улазнице за оба концерта у продаји су по цијенама од 20 КМ за концерт Војка В и 15 КМ за концерт Миле Кекина. Куповина улазница могућа је, путем продајног сервиса www.gigstix.ba - онлине, као и на њиховим продајним мјестима широм БиХ. Такође, улазнице се могу купити и у КСБ-у. 

Обе свирке почињу у 21, а врата КСБ-а биће отворена од 19. Улазнице за оба наступа моћи ће се купити и на улазу у КСБ пред почетак наступа, с тим да ће на дане концерата улазнице бити 25 КМ за концерт Војка В, односно 20 КМ за наступ Миле Кекина.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.