Ljubav

3 znaka da žena želi da odustane od veze

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 04.11.2022.21:04

Raskid nikada nije lak, posebno ako ste s tobom osobom proveli duži niz godina.

I istina je, osobi je potreban određen period da dobro razmisli o takvoj odluci, i koliko god bili sigurni u nju, nije je lako donijeti i reći naglas.

Iako su žene emotivnije i teže donose tako teške odluke, posebno ove vrste, stručnjaci za ljubav kažu da kada žena odluči da je kraj, to je onda definitivno kraj.

Ukoliko sumnjate u ljubav svoje partnerke, potražite znakove koji suptilno ukazuju da ona odustaje od vas i veze prije nego što bude prekasno.

1. Ne uključuje vas u društveni život

Ukoliko ste nekada stalno izlazili i išli zajedno na večere s prijateljima, a ona vas više ne zove na zajednička druženja, možda bi trebalo da se zabrinete.

Kako piše "Yourtango", ona druženjem s drugim ljudima ispunjava prazninu koju je počela da osjeća prema vama.

2. Vaše mišljenje više nije bitno

Nekada ste bili njena mirna luka, rame za plakanje i prva osoba koja je uvijek znala njene probleme. Vaše savjete je često slušala i primjenjivala, ali to više nije slučaj. 

Ako pokušavate da joj kažete nešto korisno, a ona vas brzo "isključi", jasno i glasno vam govori da je nije briga. Pazite da vas ova reakcija ne natjera da mislite da je to dobra stvar jer ona preuzima više stvari na sebe. Vi ste tim, a timovi zajedno donose odluke.

3. Izbjegava intimne odnose

U vezama je normalno da nekada bude više, a nekada manje strasti. I to nije ništa strašno.

Međutim, ako primijetite da je stalno boli glava, stomak ili da nije raspoložena za intimu, pokušajte da pričate o tome, jer postoji velika šansa da se otvori i iskreno vam kaže o čemu je riječ, prenosi "Telegraf.rs".

Tagovi: