ATV

Чак се и доселио код ње

Чудна љубавна прича из БиХ: Слагао да има 1.300 евра пензију, ауто и кућу, да би је оженио!

 • 29.11.2023. 15:55

Једна несвакидашња љубавна прича долази из БиХ, актери су Рамо и Сенија, а како су испричали, да би је освојио, служио се лажима.

Рамо (64) из Лисковца, из БиХ, и Сенија (60), живе у селу Грабовац. Он се доселио код ње у кућу, али, нису вјенчани. Своју причу подијелили су за Јутјуб канал "ТВ Крајина".

Каже да има седморо дјеце и све је оставио због ње.

Ускоро лакше до пензије у ФБиХ

Ускоро лакше до пензије у ФБиХ

- Самоћа нас је навела на ово, да нисмо сами, да имамо једно друго - каже Рамо на питање како су одлучили да живе заједно.

Сенија је испричала да га је нашла на Фејсбуку и када је видјела његов профил допао јој се.

- Подсјетио ме је на Џеја, послала сам му захтјев, он ме питао, већ ме је ујутру у четири звао, али нисам хтјела одмах да се јавим. Рамо каже да му се она јако свидјела и да је зато звао одмах ујутру. Затим су се путем видео позива чули одмах ујутру, а она је покушала још неколико пута да га позове тог дана.

Њемачка губи велику фабрику, без посла 1.500 радника

Њемачка губи велику фабрику, без посла 1.500 радника

- Испричао ми је да има 1.300 евра пензије, "мерцедес", што је мени одговарало, изашла бих негдје, сама сам - прича она.

Рамо каже да је радио у Аустрији, а Сенија додаје да је рекао да има и добру кућу, да она има своју пензију исто, те да јој је то све одговарало.

- Дошао је он прво код мене да живи, једно мјесец дана и након тога, нема његове пензије. Излазили смо, плаћао све, ишли на музику, џентлемн прави. Били смо тада у вези, климаво још, нисам се одлучила да живимо заједно. Након мјесец дана смо одлучили да он дође код мене - објаснила је она.

Кћерка министра погинула у стравичној саобраћајној несрећи!

Кћерка министра погинула у стравичној саобраћајној несрећи!

Када се доселио код ње, све је било у реду, али након дужег времена се запитала што је никад није позвао код њега, да види кућу.

- Рекох, ајмо мало твојој кући, кажеш да си сам, сумњам да си ожењен. Одвео ме у Лисковац, а не у Бихаћ, мало ме је лагао. Мени се баш није свидјела кућа. Прошао један мјесец, нема пензије, ја ћутим. Други мјесец нема пензије, трећи, нема пензије. Ја га питала да ли добија пензију, он каже није видио поштара. Четвртог мјесеца реко, "ајмо у пошту, гдје примаш пензију". И онда се он разотркио да нема пензије, да је дужан, да нема куће у Бихаћу и све што је обећао све је слагао. Сем истине, да ми неће фалити воде, дрва, јаја и кобасица - испричала је она детаљно.

Добра вијест за све пензионере Српској!

Добра вијест за све пензионере Српској!

Он је то потврдио све и рекао да је не би другачије оженио, да је није лагао.

- На тај начин сам морао да је освојим, нисам могао другачије. Сада овдје нормално живим, све ми одговара. Не радим ништа, уживам, имам два аута. Да нисам знао да слажем, сада ми не би било овако добро - рекао је он.

Није више лагао, могу да му вјерујем на ријеч. Има шест мјесеци како живимо заједно и све је у реду. Његова дјеца ме зову, јаве се, поштују ме - рекла је она.


Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.