Ljubav i seks

Da li ste čuli za CAT pozu?

  • Извор: Б92
  • 26.05.2023. 00:45

CAT-položaj nije verzija takozvanog psećeg stila, nego dolazi od zvučnog imena „Coital Alignment Technique“. Na sreću, ta poza nije ni upola toliko komplikovana kao što zvuči – ne morate da budete akrobate, a niti morate da budete jako fleksibilni!

U prevodu to otprilike znači "položaj seksualne usklađenosti" – a to već zvuči puno bolje, zar ne? Kod ovog položaja radi se o tome da se savršeno uskladite i na kraju zajedno dođete do vrhunca. Kako to funkcioniše? Evo objašnjenja...

Kako funkcioniše CAT-položaj?

CAT-položaj je takozvana verzija misionarskog položaja: partnerka leži na leđima, a partner na njoj. Nakon što je muškarac penetrirao, žena skupi i lagano stisne svoje noge. On se polako pomakne prema gore tako da im karlice leže u istoj razini. I tada može da počne: partner pomiče svoje bokove napred-nazad, dok se partnerka automatski kreće s njim – on joj sve vrijeme trlja klitoris sa svojom stidnom kosti.

Zašto je to najbolji položaj za ženu?

Sasvim jednostavno: pojačana stimulacija povećava vjerovatnoću za orgazam za čak 56 odsto! Žene koje teže dođu do orgazma trebalo bi da isprobaju ovu pozu. Ako vam ne uspe iz prve - probajte opet!

CAT-položaj za napredne

Kad ste savladali osnovnu tehniku, možete da pokušate sledeću varijaciju: jedan ili više jastuka ispod partnerkine zadnjice muškarcu će pomoći da dublje prodre.

Ili: partner sjedne s ispruženim nogama na krevet, a partnerka u njegovo krilo. Onda ga opkruži nogama tako da joj se pri svakom pomeranju stimuliše klitoris. Zapravo, možete slobodno da eksperimetišete – to je dobar projekat za vrući zajednički vikend…

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок