"Svi smo jedna porodica"

Glumica u istom domu žijvela sa mužem i ljubavnikom

  • Izvor: B92
  • 01.11.2022.11:42

Slavna glumica Tilda Svinton imala je više nego interesantnu ljubavnu priču, te je tako u jednom trenutku živjela u istoj kući sa mužem i ljubavnikom.

Tilda Svinton uskoro će proslaviti 62. rođendan, ali to je ne sprečava da aktivno radi na filmskim projektima.

Nedavno su je paparaci uslikali u Los Anđelesu kada je pozirala sa fanovima i dijelila im autograme.

Kako navode mediji, poslije druženja sa obožavaocima uputila na ručak sa dečkom 17 godina mlađim Sandrom Kopom, zbog kojeg je ostavila bivšeg muža Džona Birna.

Njena ljubavna priča je više nego zanimljiva. Naime, mediji su prenosili da su u jednom trenutku Tilda, Džon i Sandrom živjeli pod istim krovom, nakon što je bivšem mužu priznala da se zaljubila. Sandra upoznala na snimanju filma "Hronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar", a nije trebalo puno da uplove u tajnu vezu. Takođe, njen sada bivši suprug, odlučio je da ostane da živi u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, kćerku Honor i sina Gzavijera.

Povodom toga glumica je izjavljivala: "I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rješenje. To što sam dio godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život s ocem svoje djece. Svi smo jedna porodica", objasnila tada činjenicu da su godinama svi živjeli pod istim krovom.

(B92)

Tagovi: