ATV

Астрологија

Хороскопски знакови којима стиже љубав до краја године

 • Извор: Агенције
 • 29.11.2023. 20:15

Ова година некима је била успјешна на пословном плану, другима је донијела само губитке и финансијске бриге.

Али, срећа је промјењива, а како смо ускоро у новој години, имамо и шансу за неке нове почетке. И то, како у каријери, тако и у приватном животу.

Ако сте читали љубавни хороскоп на почетку године, можда сте запамтили како су звијезде неким знаковима баш у 2023. прогнозирале да им се смијеши љубавна срећа.

Питате се, гдје је запело, јер је и ваш знак био међу тим срећницима, али још сте увијек сами?

Причекајте, година је додуше на измаку, али можда ће баш њен крај за вас значити - нови почетак.


Стручњаци објаснили: Да ли парацетамол помаже код мамурлука?

Стручњаци објаснили: Да ли парацетамол помаже код мамурлука?

Наиме, ова 4 знака имају највише шансе зиму презимити у топлом загрљају нове љубави.

Вага

За припаднике овог ваздушног знака 2023. била је прилично трновита. Чак и сада, кад се години ближи крај Ваге осјећају да емоционално још увијек нису у равнотежи којој толико теже.

Срећом, Ваге имају велику унутрашњу снагу, али сада је вријеме да пронађу некога ко ће мало бринути о њима - онако како оне увијек брину о свима осталима.


Рецепт за сарму посвађао Балканце: Иде ли јаје или не

Рецепт за сарму посвађао Балканце: Иде ли јаје или не

Вага тражи свог заштитника и при томе треба широм отворити очи и не игнорисати црвене заставице како не би завршила с погрешном особом. То би била велика штета, јер баш би ова зима могла бити најромантичније вријеме у Вагином животу.

Стријелац

За припаднике овог ватреног знака почетак године баш и није био бајан, али ваља се присјетити како је то било само једно поглавље у књизи живота.

Ствари ће се промијенити и то - на боље. Појавиће се прилика за љубав, но Стријелац је треба препознати и вјеровати да у њен потенцијал. Другим ријечима, срећа ће бити на страни Стријелца, али сам мора отворити врата љубави.


Мало ко зна право име Милета Китића

Мало ко зна право име Милета Китића

Стријелац свакако не би требало да избјегава изласке и позиве на дружења.

Ове године Стријелац ће освијестити своје осјећаје и открити да постоје неко чије срце куца у истом ритму као његово.

Јарац

Јарци су познато по томе да се тешко препуштају те да обожавају контролисати сваки корак на свом путу. Но постоје ситуације у којима треба пустити јер је једино тако могуће постићи успјех.

Јарац ће сада морати препустити контролу неком другом - наиме, Купиду, који ће вјешто одрадити свој посао. Постоји особа у Јарчевом животу која се већ неко вријеме боји прићи јер осјећа да је Јарац још емоционално у својој прошлости.


Обиље новца стиже за три хороскопска знака

Обиље новца стиже за три хороскопска знака

Вријеме је да јој Јарац допусти да ју/га освоји. Пред Јарцима је предивно и узбудљиво вријеме - све што требају јесте одважити се и рећи 'да' новим изазовима.

Рибе

Припаднице овог знака у посљедње су вријеме имале проблем са страхом од везивања - а узрок свему лежао је у повредама из прошлости.

Сада се све мијења, јер у живот Рибе стиже нова особа с којом заиста вриједи покушати. Биће то напокон неко ко неће стварати притисак и ко ће Рибама дозволити да полако поново стекну повјерење.

Како препознати да је ријеч о првој особи? Рибе требају слушати властиту интуицију - на енергетском нивоу ће осјетити да је то особа коју су чекале, пише портал "Жена".

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.