"Ljubav je beskonačna"

Ima ljubavnika, a njenom mužu to ne smeta

  • Izvor: 24sata.hr
  • 04.08.2022.08:46

Ema Fedigan (38) i njen suprug Robert (40) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Prije tri godine odlučili su 'proširiti seksualne horizonte' pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berija (44) i njegovu partnerku Keli (43).

S Keli su se brzo zbližili, ali Ema je, takođe, razvila posebnu vezu sa Simonom. Na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju homoseksualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila kada je Ema prekinula vezu s Keli, 'jer su imale lošu komunikaciju' pa je automatski i Robert prekinuo kontakt s njom. Ali, Ema i Simon nisu željeli da njihova veza završi jer su postali vrlo bliski, prenosi "24sata.hr".

"U jako sam lijepoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla živjeti bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe", rekla je Ema.

"Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dječaci obožavaju Simona", dodala je.

"Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dvije sedmice radi i odsutan je od kuće pa je sedam dana kod kuće. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sam s Emom", nadovezao se Simon.

Kaže da nije samo tako želio odustati od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to dio ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira imati dijete sa Simonom, ali 'ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga', prenosi "The Sun".

Tagovi: