ATV

Sofija Frenklin

Izjavom iznervirala mnoge: Na prvom sastanku od muškarca traži stanje na bankovnom račinu!

 • 31.08.2023. 08:35

Sofija Frenklin je voditeljka podkasta Sofia with F, koji je postala viralan nakon što je otkrila kako ona pristupa prvim sastancima i priča o novcu.

Ova 31-godišnjakinja je nedavno naljutila svoje pratioce kada je priznala da na prvom sastanku traži od muškaraca da otkriju stanje na bankovnom računu.

"Ne šalim se, pitala sam posljednja tri momka sa kojima sam izlazila za podatke o svom bankovnom računu na prvom sastanku“, objasnila je influenserka.

Ona je objasnila razlog

Frenklin je otkrila da želi da to sazna odmah na prvom sastanku jer "želi da izlazi samo sa bogatim momkom koji ima novca".

"Mislim, znaš, imam posao. Veoma sam uspješan. Tako da mislim da imam je***o pravo da kažem, 'Ćao, da li smo na istom nivou ili gubim vrijeme?"

Sandra Afrika se skinula usred skandala i pokazala glavni adut

Sandra Afrika se skinula usred skandala i pokazala glavni adut

Međutim, reakcija ljudi nije bila sjajna, pojedini korisnici su je nazvali „sponzorom“.

Nasilne reakcije

"Nikada nećeš biti srećna ako misliš da je sve u novcu. Da, novac je važan, ali Sofija ti si hodajuća crvena zastava", napisao joj je neko u komentarima.

Uživali u dvorištu, odjednom se na krovu pojavila ogromna zmija

Uživali u dvorištu, odjednom se na krovu pojavila ogromna zmija

"To je nešto najpliće što sam ikada čuo“, dodao je drugi, dok je treći zaključio: „Izgleda da želite polisu osiguranja, a ne muškarca“.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je njen potez bio ispravan.

Žena godinu dana silovala blizance

Žena godinu dana silovala blizance

"Pametna djevojka, ona zna šta hoće", komentariše jedan, dok drugi dodaje: "Traži nekoga ko je uspješan. Ona sama dobro zarađuje i traži partnera koji je uspješan. Ne vidim ništa loše u tome."

Пратите нас и путем Вибера

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ‘Бизнис клуб’ приближава економију и пружа релевантне актуелности из области економије и привреде, прати економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражује њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина