Ljubomora

Kupila detektor laži da provjerava da li je muž vara

 • Izvor: Agencije
 • 11.03.2023.16:24

Supružnici iz Velike Britanije, postali su globalni fenomen, nakon što su prošle nedjelje u jednoj poznatoj emisiji pričali na temu ljubomore.

U njihovoj vezi to ide toliko daleko, žena proverava supruga i do nekoliko puta dnevno na detektoru laži.

Stiv Vud i Debi Vud u braku su od 2014. godine. Kako su prenijeli britanski mediji, Debi, koja je upoznala Stiva preko prijatelja 2011. godine, zabranjuje svom suprugu da gleda televiziju i žene po časopisima. Da bi se osigurala da sve bude taksativno i transparentno, ona ga više puta dnevno podvrgava poligrafu koji ima instaliran na telefon.

Ovaj neobični par dospio je u žižu javnosti nakon pojavljivanja u emisiji “Samo ljudi”, u kojoj je Vudova pričala kako joj je prošle godine dijagnostikovan sindrom patološke ljubomore. Redak psihijatrijski problem dovodi do pogrešnih optužbi partnera i sumnjanje u njihovu vjernost bez ikakvih dokaza niti povoda. Debi je objasnila kako je u potpunosti svjesna ovog problema, ali jednostavno ne može da se kontroliše, prenosi Net.

Uprkos vjernosti supruga, Debi koja je ponijela nezvaničnu titulu “najljubomornije žene na svijetu” ne može da vjeruje svom čovjeku, posebno kada pogleda drugu ženu na ulici.

– Smatram da je on predivan, ali to nije problem, jer je ono što mene muči misao da li mu mogu vjerovati da neće gledati druge žene kada je napolju sam. Ne želim da pomisli kako su one lijepe i zgodne. Ukoliko ste u vezi i srećni ste sa vašim partnerom, vaše oči bi trebale biti samo na toj osobi – objasnila je ona svoje postupke.

Kako se navodi, sve je počelo nakon raskida koji je prošla prije veze sa Stivom.

Naime, Debi je ostala slomljenog srca nakon duge veze koju je raskinuo njen momak, prije nego što je upoznala Stiva 2011. godine. Kako bi mu onemogućila pristup eksplicitnim fotografijama žena, ona je postavila filtere za djecu na njegov laptop i telefon, zabranjujući mu istovremeno gledanje televizijskih emisija koje uključuju žene. Debi priznaje da je kupila detektor laži putem interneta kako bi potvrdila da li su oči njenog muža uprte samo u nju.

Korisnici su izrazili svoju nevjericu u vidu komentara.

Trepni dvaput ako si otet”, “Što više gledam ovaj video, sve više mi je žao ovog muškarca. Može se reći da je ona izgubila njegovo povjerenje i mentalno ga izjeda živog. U vezi trebate biti podrška jedno drugom, a ne da se međusobno uništavate”, samo su neki od komentara.

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.