Стефани Мато

Љепотица била у вези са дједом, сада отворила душу

 • 11.03.2024. 17:17

Стефани Мато је 32-годишња бивша ријалити звијезда која отворено говори о приватном животу. Када је имала 20 година, била је у вези са 60 година старијим мушкарцем. Сазнала је да је преминуо и одлучила да се огласи на друштвеним мрежама.

Осврнула се на проблеме који могу да настану због везе са знатно старијим мушкарцима и савјетовала све дјевојке које су са њима.

"Почивај у миру мој бивши, понекад ми недостаје. Не недостаје ми задах из уста, не недостају ми протезе, не недостаје ми колико је био мрзовољан ујутру. Знам да људи кажу да не треба говорити лоше о покојнима, али он је ипак био мој бивши. Мислим да је заправо био старији од мојих баке и деке", испричала је и додала да изласци са старијим мушкарцима значе - проблеми са оцем.

Објављена фотографија малољетне Нивес Целзијус

Објављена фотографија малољетне Нивес Целзијус

"Кад сте млађа жена и почнете да излазите са старијим мушкарцима, имате утисак да сте попут Лане Дел Реј. Али не, ти само имаш проблем с татом, што је управо оно што сам ја имала. Мислим да сам имала толико ожиљака од изласка са млађима који су ме само користили за моје тијело, за новац", открила је Стефани и додала да је сматрала да је паметније да почне да излази са старијима. Сада не мисли тако.

Ко финансира Нивес Целзијус?

Ко финансира Нивес Целзијус?

"Исто је, варају и старији мушкарци. Мислиш да те неће преварити зато што има нижи либидо, али постоји и емоционално варање и знаш ли колико тај мушкарац има бивших дјевојака?", написала је Стефани и упозорила на мушкарце који траже много млађу жену. "Само зато што имају 80 година, не значи да ствари доле 'не раде', свјетла су још упаљена, само понекад трепере. Ја лично то не бих препоручила", закључила је. Шта ви мислите о везама са знатно старијим мушкарцима?

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија

  ''''Серија

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.