ATV

Позитивне вибрације

Моћна метода за привлачење љубави

 • Извор: УНА ТВ
 • 05.12.2023. 22:57

У животу постоје основне потребе попут ваздуха, хране и воде, али међу њима је и љубав, која се истиче као нематеријална суштина живота. Разноликост љубави очитује се у многим облицима, било да је то екстатична љубав душе према Божанском, љубав између мајке и д‌јетета, између пријатеља, љубавника или партнера.

Како привући љубав у свој живот?

У друштву често примијетимо да људи који не проналазе довољно љубави међу људима често траже ту топлину кроз љубимце. Без обзира на облик, љубав је кључна компонента живота.

Међутим, жеља за љубављу није довољна да је добијемо. Прво, морамо дати љубав. Само кроз давање љубави можемо је примити. Да бисмо то постигли, нужно је прихватити и вољети себе. Љубав се испољава на различите начине – додирима, ријечима или гестовима, али прво морамо научити вољети себе да бисмо били у стању дати љубав другима.

Будући да привлачимо људе који одражавају нашу личност, кључно је постати љубавна особа ако желимо привући љубав. Афирмације за љубав играју важну улогу у томе. Слањем позитивних порука својој подсвијести и универзуму, потврђујемо оно што желимо у животу, а не оно што не желимо. Ове афирмације за љубав могу постати наши стални сапутници, помажући нам да постанемо свјесни и усмјерени ка љубави.

Узимање времена за понављање афирмација, попут “Окружена сам љубављу и све је у реду” или “Моје срце је увијек отворено и зрачим љубављу,” може промијенити начин на који доживљавамо љубав.

Кроз редовно понављање, ове афирмације постају дио наше стварности, привлачећи више љубави у наш живот и чинећи нас свјесним да заслужујемо љубав и радост.

Тако, дан за даном, постајемо особа која не само да прима љубав већ је и шири свијету око себе. С љубављу, захвално и романтично, испуњавамо сваки дан, привлачећи позитивне вибрације и љубав у наш живот, преноси УНА.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.