Traži životnu saputnicu

Muškarac koji je osvojio 10 miliona evra traži ženu preko medija: "Plavuše ili brinete, javite se"

  • Izvor: Blic
  • 09.11.2022.16:52

Muškarac iz Dortmunda, koji je kao dječak od 12. godina došao u Njemačku, i dalje puni stranice tamošnjih i regionalnih medija svojom životnom pričom.

Ovaj put “crna ovca”, kako je sebe nazvao, postao je viralan nakon što je objelodanio kakve žene voli.

Kursat Jildrim (41) iz Dortmunda, osvojio je 10 miliona evra na džekpotu u Njemačkoj. Od novca je već kupio nekoliko automobila, od čega su najvrijedniji “ferrari 448 pistu” vrijedan 450 hiljada evra, kao i “porše” za 250 hiljada evra. Pored toga on je postao i vlasnik skupocjenog sata. Nakon materijalnog, došao je red i na ljubav. Naime, on je riješio da poslije dobitka, potraži i životnu saputnicu.

“Plavuše ili brinete, javite se”

– Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo. Može biti plavuša ili brineta, nije me briga. Treba mi žena kojoj mogu vjerovati bez obzira šta god da se dogodi – rekao je, dodajući kako samo želi da se zaljubi i pronađe nekog s kim će putovati svijetom, rekao je on za Bild.

Njemački tabloid već je kreirao e-mail adresu na koju se potencijalne partnerke mogu javiti i koja je krcata ponudama. Međutim, mladoženja je oprezan.

“Odjednom su ti svi prijatelji”

–  Mogu se vrlo dobro brinuti za sebe. Preduzeo sam sve potrebne mjere. Novac je u sigurnim rukama. Odjednom su ti svi prijatelji. Ljudi s kojima se nisam čuo godinama odjednom su me počeli zvati i traže novac iz vedra neba – rekao je.

Milioner kaže kako nije požalio što je dobitak objavio na društvenim mrežama: “Svi trebaju znati. 90 odsto njih je ljubomorno i misle da to ne zaslužujem. Ali nije me briga. Nikad neću zaboraviti otkud sam došao. Ja sam iz radničke klase. Nikad neću postati arogantna osoba – ispričao je Jildrim, prenosi Blic.


Tagovi: