ATV

Muke

Muškarac se požalio: Privlačim žene, ali kada se skinem one mi se smiju

  • Izvor: Mondro.rs
  • 13.04.2023. 09:24

Kada je riječ o tabu temama i nešto intimnijim pitanjima, radije se odlučujemo za savjete kod nepoznatih, kao i stručnih ljudi. A nije uopšte strano da anonimno postavimo pitanje na raznim forumima...

Jedan 35-godišnji muškarac odlučio je da uradi nešto slično.

Bez otkrivanja indentiteta upitao je na jednom portalu, na kojem inače rade psiholozi i doktori koji pomažu ljudima, za savjet.

Za njega se može reći da muči pravu mušku muku. Kako kaže, njegov polni organ je toliko mali da žene ne žele da imaju odnos sa njim.

Zbog toga je odlučio da potraži pomoć psihologa i napisao:

"Žene mi se smiju kada vide veličinu mog polnog organa. Imam 35 godina i sam sam. Imao sam dosta veza za jednu noć i privlačim žene kada izlazim sa prijateljima, ali to nikada ne ide dalje od jedne noći", počeo je on.

Zatim je objasnio u čemu je problem.

"Moj organ je mali. Mali je i kada je u normalnom stanju i kada je u erekciji. Kada igram fudbal vidim da nisam veliki kao momci u svlačionici. Posljednje dvije žene sa kojima sam bio zakikotale su se kada smo krenuli u akciju. Ne znam šta da radim", napisao je on.

A onda je uslijedio savjet psihologa.

"Svi znamo da veličina nije bitna. Rijetko dobijam poruku od žene da njen partner nema dovoljno veliki polni organ. Poređenje sebe sa drugim momcima samo smanjuje vaše samopouzdanje. Nemojte da se previše bavite vezama za jednu noć. Umjesto toga, pokušajte da se više usredsredite na razvoj vaše veze. Partner će vas tada odvesti u krevet kao osobu. Ona neće biti fokusirana samo na ono što vam je u pantalonama", napisao je psiholog, prenosi "Mondo".

Tagovi: